spanduk layanan (2)

Blog

  • Perusahaan Huayicai Nggawe Pertunjukan Lampu Festival Lampu Fantasi Gaya Anyar

    Perusahaan Huayicai Nggawe Pertunjukan Lampu Festival Lampu Fantasi Gaya Anyar

    Dongguan Huayicai Landscape Technology Co., Ltd., pabrik sumber saka modeling cahya, undertakes produksi modeling lanterns lan lanterns, nyediakake siji-mandeg solusi engineering cahya, planning, nyiapake lan operasi lantern Festival lan lantern show...
    Waca liyane
  • Warisan Kerajinan Lentera Tradisional

    Warisan Kerajinan Lentera Tradisional

    Minangka bangsa Cina kuna lan misterius, kita duwe sejarah luwih saka 5.000 taun warisan.Sajrone 5.000 taun iki, para leluhur kita wis ninggalake kita akeh bandha sing aji liwat kawicaksanane dhewe.Macem-macem festival, macem-macem budaya, macem-macem katrampilan, papat gedhe ...
    Waca liyane
  • Apa jinis lantern sing ana?Apa jenis moral?

    Apa jinis lantern sing ana?Apa jenis moral?

    Jinis-jinis lampion antawisipun lampion naga, lampion kraton, lampion kasa, lampion kranjang kembang, lampion naga lan phoenix, lampion sudut, lampion lemah wit, lampion upacara, lampion jamur, lsp. Lampion biasane dipérang dadi lampu gantung, lam kursi...
    Waca liyane