Hubungi Kita

Hubungi Kita

Huayicailandscape Technology Co., Ltd.

Yen sampeyan kepengin weruh barang apa wae sawise sampeyan ndeleng dhaptar produk, aja ragu-ragu hubungi kita kanggo pitakon.Sampeyan bakal bisa ngirim email lan hubungi kita kanggo konsultasi lan kita bakal nanggapi sampeyan sanalika bisa.

Kontak1

alamat

Distrik A, Lantai 1, No. 3, Jingsheng Road, Desa Langxia, Kutha Qiaotou, Dongguan, Guangdong, China

Telpon

+8613713011286

0769-83068288

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita