Desain lan proses produksi naga

Instalasi

Desain naga lan nggawe diagram alur (8)

Desain

Desain naga lan nggawe diagram alur (1)

Lofting

Desain naga lan nggawe diagram alur (2)

Las

Desain naga lan nggawe diagram alur (3)

Las

Desain naga lan nggawe diagram alur (4)

Tie Light

Desain naga lan nggawe diagram alur (5)

kertas

Desain naga lan nggawe diagram alur (6)

Paint

Desain naga lan nggawe diagram alur (7)

Produk Rampung