KENAPA US banner

tim

tim

CEO: Jack Gao

Pendhiri Huayicai lan penemu materi novel.Nggunakake bahan novel, lantern bisa digunakake ing njaba ruangan sajrone setaun tanpa luntur, lan ing njero ruangan nganti 10 taun.Da Gao, wis melu industri cahya lanskap wiwit lulus saka Universitas, wis padha tim kanggo Festival Lantern karo pertempuran kuwat lan daya eksekutif ing Zigong, Sichuan Provincc.Amarga introduksi manajemen modern, lentera tradisional mancarake cahya sing paling padhang.perusahaan Huayicai wis akeh lan ngrambah asil bangga, kang wis menang atusan ewu nilai proyek Lantern, lan mengko yuta proyek Lantern, lan malah ngluwihi puluhan yuta Nilai.Proyek lampu 3D Taiyuan regane 20 yuta CNY.Ing Icadership, tcam lunga menyang luar negeri lan ngunjungi donya.Ing Dubai villagc global Uni Emirat Arab, Dano saka Thailand, Penang Malaysia, Singapura, Toronto Kanada, Uzbekistan lan akeh proyek lantern liyane wis menang pujian saka jaban rangkah lan digawe andhap asor efforts kanggo laku kapercayan budaya ngajokaken dening negara.

Tim kita (7)
Tim kita (4)
Tim kita (6)
Tim kita (5)
Desain-01 (2)
team_02 (2)
team_02 (1)