KENAPA US banner

Kenapa Kita

babagan_bg01

Pambuka perusahaan

Huayicailandscape Technology Co., Ltd.

Dongguan Huayicai Landscape Technology Co., Ltd. didegake ing taun 2009 lan wis melu festival lantern tradisional, proyek patung, wit Natal skala gedhe, pemandangan salju buatan, R&D lan desain, produksi lampu skala gedhe, festival Lantern Rakyat, wit Natal gedhe-ukuran, simulasi tata salju, cahya produksi Kerajinan.Perusahaan wis nggawe set perencanaan, desain, lan produksi, produksi, lan pangolahan kegiatan kanthi layanan siji-mandeg.Kerajinan lantern tradisional diekspor menyang Eropa lan Amerika Serikat, Timur Tengah, amarga kebaruan lan fashion disenengi pasar luar negeri!Kita duwe tim perencanaan lan desain sing kuwat, gratis kanggo nyedhiyakake rencana desain paling anyar lan paling lengkap lan peta efek sing paling intuisi.Ana uga produksi, instalasi lan tim pangopènan kuwat.

Tim Kita

We sing dilengkapi direktur technical, pematung, stylist, fitter, welder, sprayer, listrik, soyo tambah embroiderer, artis, pelukis, buruh jamur, saben jinis karya tanggung jawab kanggo pangolahan beda.

Kita duwe tim desain lan produksi sing kuwat, bisa nyedhiyakake solusi lan produksi desain profesional kanggo para pelanggan.

Kita minangka produsen lantern sajrone 20 taun.We are staffed karo direktur technical, sculptors, stylists, framers lan seniman kanggo mesthekake produk kualitas dhuwur.

Tim kita (6)
Tim kita (2)
Tim kita (5)
Tim kita (8)
Tim kita (3)
Tim kita (7)

Kaluwihan Kita

Sadurunge, kita lunga menyang sebagian besar negara lan malah jagad kanggo nggawe produk khusus ing situs kanggo para pelanggan, kayata Korea, Malaysia, Singapura, Indonesia, Mongolia, Dubai, Amerika Serikat, lan negara liya.Kita wis nglumpukake akeh pengalaman kanggo nggawe visa deklarasi ekspor lan impor, uga komunikasi lan kerjasama manca.

Negara Ngekspor-01 (1)
Negara Ngekspor-01 (2)
Negara Ngekspor-01 (3)
Negara Ngekspor-01 (4)
Negara Ngekspor-01 (5)
Negara Ngekspor-01 (6)
partner_google1
partner_google
Negara Ngekspor-01 (7)
Negara Ngekspor-01 (8)
Negara Ngekspor-01 (9)
Negara Ngekspor-01 (10)

Sertifikat kita

Kajaba iku, iku perusahaan timbal sing wis entuk luwih saka 300 sertifikasi kalebu CE, ROHS, sertifikasi standar manajemen mutu ISO9001, National AAA Credit Enterprise Engineering lan sertifikasi Kualitas Teknis, lsp.

  • sertifikasi-01 (1)
  • sertifikasi-01 (2)
  • sertifikasi-01 (3)
  • sertifikasi-01 (4)
  • sertifikasi-01 (5)
  • sertifikasi-01 (6)
  • sertifikasi-01 (7)
  • sertifikasi-01 (8)