spanduk layanan (2)

Blog

Perusahaan Huayicai Nggawe Pertunjukan Lampu Festival Lampu Fantasi Gaya Anyar

Dongguan Huayicai Landscape Technology Co., Ltd., pabrik sumber saka modeling cahya, undertakes produksi modeling lanterns lan lanterns, menehi siji-mandeg solusi engineering cahya, planning, nyiapake lan operasi lantern Festival lan lantern show;kita duwe riset lan pangembangan, perencanaan lan desain, produksi lan instalasi, lan tim operasi pertunjukan cahya.

Perusahaan Huayicai Nggawe Pertunjukan Lampu Festival Lampu Fantasi Gaya Anyar01 (3)

Pameran Lampu Festival Lampu minangka kegiatan dekorasi lampu sing populer ing taun-taun pungkasan.Utamane dianakake ing papan kayata taman, papan sing apik, pasar wengi lan resort.Napa Pameran Lampu Festival Lampu dadi luwih populer ing taun-taun pungkasan?Pertunjukan kudu didominasi lampu warna-warni, kanthi macem-macem wujud lan gaya.

Wangun lantern sing beda-beda, wangun lantern sing digabungake karo macem-macem lampu LED lan musik, lampu dinamis, proyeksi, lan liya-liyane kanggo nggawe pertunjukan cahya, festival lampu duwe akeh tema, kayata festival lampu impen, festival lampu musik, Festival Lampu Karnaval, lan sawetara taman sing apik.

Iki dijenengi miturut jeneng kasebut, kayata kegiatan tema acara lampu festival cahya skala gedhe ing papan sing apik lan liya-liyane.

Para nom-noman, mahasiswa, lan bocah-bocah saiki seneng banget nonton pertunjukan cahya Festival Cahaya, lan uga minangka salah sawijining klompok utama pertunjukan cahya.Alasan utama yaiku swasana sing apik banget, lan barang-barang sing durung tau katon tansah seger, novel banget, hiburan tradisional.

Cara kasebut ora bisa gawe marem wong enom saiki, sawetara sing apik

Kanca-kanca padha kumpul lan mbuwang dhuwit puluhan dolar kanggo tuku tiket kanggo ndeleng kabeh jinis lampu warna-warni sing durung tau katon sadurunge.Rasane seneng banget ndeleng segara lampu lan kembang.Saliyane festival cahya saiki, bakal ana sawetara konten liyane, kayata Pertunjukan, panganan, lan liya-liyane, sing nambah playability pertunjukan cahya Festival Cahaya.

Huayicai Company nggabungake unsur populer anyar saiki, preferensi turis, lan nggabungake macem-macem sumber daya ing industri kanggo nggawe pertunjukan lampu festival swara, cahya, listrik lan dinamis kanggo para pelanggan.

Perusahaan Huayicai Nggawe Pertunjukan Lampu Festival Lampu Fantasi Gaya Anyar01 (2)

Wektu kirim: Nov-10-2023