spanduk layanan (2)

Blog

Warisan Kerajinan Lentera Tradisional

Minangka bangsa Cina kuna lan misterius, kita duwe sejarah luwih saka 5.000 taun warisan.Sajrone 5.000 taun iki, para leluhur kita wis ninggalake kita akeh bandha sing aji liwat kawicaksanane dhewe.Macem-macem festival, macem-macem kabudayan, macem-macem katrampilan, papat panemu gedhe ... lan liya-liyane, nanging ing antarane akeh kasugihan, ana siji sing pantes dimangerteni, amarga saka iku kita bisa ndeleng owah-owahan negara kita, Dinasti diganti, lan jaman modern diganti saka lemah dadi kuwat.Yaiku lentera.

Lantern minangka kerajinan rakyat tradisional kuno ing China.Kertas digunakake minangka bagean outsourcing saka kabeh lantern.Pigura tetep biasane digawe saka pring utawa kayu sing dipotong, lan lilin dilebokake ing tengah maneh kanggo dadi alat cahya.Ing jaman kuna, liwat kawicaksanan para leluhur, kanthi dhasar lentera biasa, obah tangan kanthi daya gaib lan imajinasi sing sugih, dadi lampu kerajinan.

Warisan Kerajinan Lentera Tradisional01 (2)
Warisan Kerajinan Lentera Tradisional01 (4)

Lantern minangka kerajinan rakyat sing relatif tradisional saka bangsa Tionghoa, wis menehi kontribusi sing ora bisa dirusak kanggo pangembangan budaya tradisional.Saiki negara kita wis kalebu lanterns ing dhaftar pangayoman saka warisan budaya intangible.

Ing taun 1989, lentera menyang luar negeri lan diputer ing Singapura, sing mbukak pambuka kanggo pameran ing luar negeri.Luwih saka 30 taun, lentera wis lelungan ing saindenging jagad lan disenengi para pamirsa ing njero lan luar negeri.Nuduhake budaya negara gedhe kita.

Apa ing luar negeri utawa ing omah, lampion bisa narik kawigaten wong akeh saben dipamerake.Ing pameran lentera skala gedhe 2021 ing Golden Beach Beer City ing Qingdao West Coast New Area, sangang klompok lantern skala gedhe ing kutha kasebut diuripake bebarengan, lan saben wong kaget.Sing ora bisa ditandingake, taun zodiak sapi bentuke kaya klompok cahya arch "bullish", kanthi dhuwur wolung meter, utamane kanggo taun sapi ing 2021. Saluran sirah sapi abstrak kanthi pinter nggabungake unsur abang karo lampion abang sabanjure. kanggo iku, kang ndadekake wong ngujo lan aran Tabrakan teknologi modern lan unsur budaya tradisional.Produser lantern saka pertunjukan lantern iki yaiku Huayicai Company.Ing basis kanggo njaga unsur budaya tradisional, uga nggabungake teknologi modern kanggo nampilake interior unsur modern, internasional, teknologi lan tradisional unsur tradisional.Sikap serius perusahaan marang pelanggan lan semangat tliti ing produksi lantern, manawa saka tata letak pemandangan utawa desain lantern, bisa dideleng yen niat Huayicai Landscape Company kanggo festival lantern iki entuk pujian saka njero lan njaba. industri.

Ing jaman perkembangan ilmu pengetahuan lan teknologi kanthi cepet, lampion modern uga beda karo lampion tradisional.Huayicai Company netepi budaya tradisional lan tujuan ngladeni pelanggan luwih dhisik, lan wis dipuji ing industri amarga rega sing padha.Perusahaan nyedhiyakake siji-mandeg Proses kabeh layanan dipersonalisasi kanggo mesthekake kabutuhan pelanggan, ora mung ing China, nanging uga ing negara luar negeri, kayata Chinatown ing Eropa lan Amerika Serikat lan liya-liyane.

Sajrone periode pameran manca, wis ditampa admiration saka akeh wong manca.Ayo padha duwe pangerten beda saka budaya oriental misterius.

Warisan Kerajinan Lentera Tradisional01 (3)

Desain lampion modern ngemot gaya tradisional bangsa Tionghoa kita, lan uga kalebu karakteristik rasa sing apik lan populer.Nalika marem pengalaman visual masyarakat, wong duwe pangerten jero babagan budaya tradisional.Sawise pengalaman topeng ing rong taun kepungkur, ekonomi negara saya mundhak.Alon-alon mbalekake, nganakake festival lentera bisa nyurung perkembangan pasar budaya, pasar hiburan, pasar panganan, lan liya-liyane. Ing pameran candhi, pasar malem, festival lentera wis dadi bintang padhang sing dihias, nyurung pembangunan ekonomi lokal.Perusahaan sing berorientasi perusahaan, sajrone pameran skala gedhe, entuk tujuan publisitas perusahaan kanthi ngatur lampion sing cocog karo perusahaan kasebut.

Lentera, ing jaman sing makmur lan makmur iki, bisa nyorot swasana nasional perayaan sing jelas nalika preian.Nalika akeh wong manca sing teka ing negara kita kanggo lelungan, lampion luwih bisa nyebarake budaya tradisional negara kita.


Wektu kirim: Nov-10-2023