spanduk layanan (2)

Blog

Apa jinis lantern sing ana?Apa jenis moral?

Jinisipun lampion inggih menika lampion naga, lampion kraton, lampion kasa, lampion kranjang kembang, lampion naga lan phoenix, lampion angular, lampion ground tree, lampion upacara, lampion jamur, lsp.

Lantern biasane dipérang dadi lampu gantung, lampu kursi, lampu tembok, lan lampion.Digabungake karo nglereni kertas, kaligrafi lan lukisan, puisi lan dekorasi liyane, uga minangka kerajinan rakyat tradisional.Jinis-jinis lentera antawisipun lentera naga, lentera kraton, lentera kasa, lentera kranjang kembang, lentera naga lan phoenix, lentera pojok, lentera lemah wit, lentera ritual, lentera jamur, lsp.

Jinis-jinis lentera ana Apa jinis moral01 (2)

Ciri-cirine lentera: 1. Ana ing tangane para pelakon rakyat, ngrembaka, ngrembaka lan ngrembakakake adat istiadat.Bahan, kerajinan, warna, lan gaya asring menehi kesan folklor.2. Kolektif: Lentera minangka kerajinan rakyat sing misuwur banget.Lantern Festival lan Lantern Festival uga seni kanggo please masyarakat, lan rumiyin tresna dening masyarakat, lan alam bebarengan sing fitur tombol.3. Proses produksi: Ing proses produksi Lantern Festival, welding, naleni, soyo tambah, nglereni, lukisan, uyuh lan pangolahan liyane sing pipis bebarengan, kang nduweni kaendahan saka craftsmanship.4. Komprehensif: Unsur visual Festival Lentera nggabungake patung, kaligrafi lan lukisan, seni panggung, lan seni kostum, lan minangka jinis seni sing cukup pengaruh saiki.5. Upacara: Festival Lentera kanggo nanggapi kabutuhan dekorasi puri.Tekane Festival Lentera iku minangka asil ngematake katentreman.Lantern modern isih digunakake utamane kanggo festival lampion, festival lan perayaan.6. Apresiasi: Nduweni estetika sing kuat, menarik, lan fungsi pangembangan intelektual bocah.

Akumulasi popularitas minangka dhasar rasa seneng, lan estetika lan rasa minangka unsur rasa seneng.Seni lentera modheren mboko sithik nyimpang saka laku lentera tradisional, nggawe karya seni kanthi rasa lokal sing unik.Nggawe iku angel banget, teknik sing digabungake relatif rumit, lan bahan sing digambar relatif jembar lan jelas.Penciptaan lampion modern kudu nggabungake: struktur, mekanika, listrik, estetika, ilmu material lan disiplin lan kreativitas liyane, sing paling gedhe saka kabeh kreasi seni.

Lentera minangka lampu kuna nalika jaman Dinasti Tang ing abad kaping 8 SM, ana cathetan alasan kanggo nggunakake lampion.Kebiasaan nonton lentera ing Festival Lentera asale saka Dinasti Han awal, nanging ana uga legenda yen kaisar Dinasti Tang nyalakake lentera ing Istana Shangyang ing Festival Lentera kanggo ngrameke perdamaian, lan banjur diikat lantern kanggo cocog karo lampu sumunar, simbol saka auspiciousness, kasugihan lan kekuatan saka naga warni.

Lukisan warna-warni ing lentera ora mung bisa nggawe efek visual sing warni, nanging uga asring nuduhake hubungan antarane manungsa lan alam lan kepinginan sing paling apik kanggo urip.Ing sangandhaping sorotan sorotan, warni-warni ingkang kacethak ing lentera ngebaki balai kados manuk merak ingkang mrambat buntutipun.Werna-werna magis ing kamar kasebut nyipta alam impen, ngumumke nasib apik lan kasugihan ing wiwitan taun anyar.Ing jaman kuna, lampion bisa muter peran cahya tartamtu.Saiki, lentera mboko sithik njupuk posisi penting ing dekorasi omah.Lanterns nggabungake lukisan, nglereni kertas, naleni kertas, tenun lan kerajinan liyane.Lentera raket banget karo masarakat umum.Ana lampion nang endi wae ing candhi lan ruang tamu.

Jinis-jinis lentera ana Apa jinis moral01 (3)

Wektu kirim: Nov-10-2023